Audrey Hepburn heeft
het grote montuur tot
een klassieker gemaakt.


 

Brillentrends 2016: retro, vintage en tijdloos elegant

Op het terras

Zonnebrillen blijven de mode-accessoires die onze outfit helemaal 'af' maken. Dit jaar zien we geen brillen met grote logo's, overdreven glitters en steentjes. Stijlvolle, elegante eyecatchers met een tijdloos design zijn dit jaar toonaangevend. En nu maar genieten van het uitzicht...

 

Dames

De 'retro' vlinderbril is terug van weggeweest. Een tikkeltje streng, sexy, stijlvol en chique; de 'cat's eye' bril is dé trend voor dit jaar. Beyoncé en Scarlet Johansson zijn al gesignaleerd met dit model. Brigitte Bardot, Audrey Hepburn en Koningin Juliana gingen hen voor in de jaren vijftig en zestig.

Heren

Voor de heren is 'vintage' dit jaar de trend: gewaagde kleurstellingen, zware lichtgewicht monturen en randloze brillen met opvallende zijkanten. Oog voor detail kenmerkt deze trend.

 

Winter

De wintersport heeft een geheel eigen mode. Dit geldt ook voor de ski- en zonnebrillen. De snowgoggles van o.a. Oakley zijn niet alleen modieus maar bieden tevens ultieme bescherming tegen schadelijke UV-straling. Voor de winter hebben wij een uitgebreide collectie zonnebrillen, goggles en skihelmen. Perfect om uw outfit compleet te maken of als cadeau voor de feestdagen.

Share |